QuickFix

Har du et vindu som bør skiftes? Ny ytterdør? Montere kjøkken? Vannbord som er råttent eller kanskje dere vil ha parkett på gulvet i stuen?
Det høres ut som en QuickFix™ jobb for Global Hus

Du ringer og vi utfører jobben til avtalt tid og pris. Ofte kan vi være klar på få dager, men ved spesialbestillinger er vi klar til å utføre jobben når produktene er klar for levering.

Du skal være trygg på at kvaliteten på arbeidet vi utfører er skikkelig. Det er viktig for deg som bor der, men også for boligens verdi. Med Global Hus QuickFix får du hjelp til jobber som du helst ikke vil starte på selv, eller for å komme helt i mål. Det å bruke proffer til å få prikken over i’en, eller bare for at du skal sove godt om natten, kan være en god investering.

QuickFix er jobber som ikke er søknadspliktige. Det er derfor vi kan være raskt på plass. Men vi har selvfølgelig også mange dyktige håndverkere som hjelper med større rehabiliteringsjobber. Og så har vi arkitekter på huset som finner de smarte løsningene sammen med deg. Så enten du har en QuickFix jobb eller en større rehabiliteringsutfordring er Global Hus det naturlige valget!

Hovedkontor på Åsen

Auglendsmyrå 6, 4016 STAVANGER

Tlf: 480 58 800

E-post: post@globalhus.no